Helgen 20.-23. juni gikk Copenhagen Invitational av stabelen for 12. gang. Hele 38 lag, om lag 60 dommere og en god gjeng med observatører fra fjernt og nært var samlet i Farum, like utenfor København.

Fra Norge dro Alexander Ochoa Svendberg, Josefine C. Stokke Haugom og Semjon Buldakov.

Hver dag var det en forelesning, hovedsakelig holdt av FIBA-dommeren Andrada Csender, opprinnelig fra Romania, men har nylig flyttet til Danmark, og Allison Muir, FIBA-kommissær og dommercoach fra England.

På tre kampdager (fredag-søndag) hadde samtlige dommere 5 kamper, alle i 3PO med observatør tilstede.

På listen over observatører som deltok på våre kamper var Hans Bijkerk (DK), Kenneth Asbjørn Jensen (DK), Roger Harrison (ENG), Pelle Persson (DK/IRL), Grace Jacca (ENG), Tom Jakobsen (DK), Kim Malmros (DK), Bartosz Puzon (PL), Sarty Nghixulifwa (Namibia), Per Schønwandt (DK), Petri Mäntylä (FIN), Jesper Brixen (DK) og Allison Muir (ENG).

For dommere som ønsker å nå toppen, kan vi virkelig anbefale CPH Invitational, både som en læringsplattform og det sosiale miljøet.

Arrangørene og dommerne som kommer igjen år etter år legger virkelig vekt på å gjøre det til en CPH Inv-familie, der mange har turneringen som sin første internasjonale debut.

Sommerhilsen fra

Josefine, Semjon og Alexander