Det er som kjent EM i Slovenia, eller Eurobasket 2013 som det offisielle navnet er, og tradisjonen tro har en liten delegasjon fra det blide sørlandet reist for å se litt kamper og ha noen hyggelige dager sammen.

Vår «veterankollega» Johan Feenstra er på plass i Trieste sammen med venner fra Kristiansand, og har fått med seg tre kamper på torsdag og den spennende semifinalen i går med mellom Spania og Frankrike som var høydepunktet så langt:

«Bra dømming, men T-foul sitter ikke så løst som i Norge. Spillere og lagledere prater mye med dommerne. I dag
blir det basketfri, vi skal en tur til Venezia. I morgen blir det både bronsefinale og finale.
Det var ingen problemer med å få kjøpt billetter, men det koster litt å sitte så nær
banen. For 5 personer kom det på 2800 euro ,
men det er det verdt… Gleder meg til i morgen».

Hilsen fra Trieste,
Johan