Dag to er over og vi er nå halveis i Scania Cup 2012. Så lang har alt godt bra og den norske delegasjonen er veldig førnøyd med sakene så langt.

Til stede er instruktører fra hele Europa, og alle har fått tilbakemeldinger på dømmingen sin. Det er instruktører i hver hall og alle har de meget høy kompetanse.

Hver kveld er det oppsummering med videoklipp fra kampene og så lang har ingen fra den norske delegasjonen blitt «latterliggjørt» foran resten av dommerstanden.

Den kvinnelige delen av de tilstedeverende dommerne er så heldige å få spesialoppfølgning med ekstra filming og egne møter i tillegg til det obligatoriske. Etter tilbakemeldingene vi har fått har dette vært særlig lærerikt for de tre dommerne som er med fra det norske jentedommerprosjektet.

Fokuset så langt har vært på mekanikk og hvordan dommerlaget fungerer i praksisk. Laget er aldri bedre enn det svakeste ledd.

Turneringen nærmer seg slutten og nivået på kampene tilspisser seg. Sluttspillet har nettopp startet og da er det veldig morsomt å se at Tennaz har fått med seg en kvartfinale i jenter U18.

Hva som venter i de kommende dagene blir spennende å se. Vi holder dere oppdatert og kommer tilbake med mer informasjon.

V 😉