Fra mandag til onsdag denne uken, gikk et passe uhøytidelig U20 Nordisk mesterskap for menn. Jeg dro med det norske landslaget østover, og var ute i god tid søndag kveld. Etter en kjapp busstur fra flyplassen, ankom vi “sportellet”, hostellet, vandrehjemmet… Kjært barn har mange navn, og spillerne døpte det kjappt for «Danskebåten» for sine kahytter.

Dagen etter kom våre venner fra Sverige og Danmark. Det hadde gått rykter om at Blazo Begenisic skulle komme fra Sverige, men det var mye frem og tilbake om den danske representanten. Gjensynsgleden ble derfor stor når Rune Larsen dukket opp i hallen. For de som ikke kjenner navnet, er dette en gjenganger fra både Scania Cup, Solna og også på flere av de norske landslagenes hjemmekamper. Resten av dommeroppdragene ble rotert på av finske dommere fra toppnivå samt divisjon en.

Dag en var uansett halldag. Dette var også den dagen vi fikk den jevneste kampen. Finland – Sverige var tett helt til sluttminuttene, innen Sverige dro det i land. Dette var også den dagen Norge slo Danmark… Skikkelig.

Den andre dagen fryktet vi litt mer ujevne kamper. Det morsomme var at Norge holdt Sverige helt ut tredje periode. Etter dette rakna det litt, men tallene viser ikke innsatsen til Norge i denne kampen. Finland slo oppskriftsmessig Danmark i kampen etter. Dette var også den dagen vi hadde en glippe for litt sightseeng (to timer i Helsinki). Været var som dere ser upåklagelig.

Den siste dagen ble det litt administrativt klabb og babb. Kortversjonen er at Rune måtte dømme Danmark sin kamp mot Sverige, mens jeg måtte dømme Finland – Norge. Litt unødvendig, men jeg tror nok de rette lagene vant tilslutt.

Sitter nå på toget hjem til Nøtterøy, og lurer på om jeg egentlig vet hvordan man blogger. Tenker derfor jeg runder av med det smiley