Dag 9 er godt igang og på morgenmøtet ble det gitt en kort oppsummering fra en av instruktørene; Roger Schwarz. Inntrykket til instruktørene er at det er blitt brukt riktige kriterier for foulavblåsninger, mye bra «no-calls» i bruken av vertikalitetsprinsippet. Kommunikasjon og samarbeid har vært 2 hete temaer igjennom hele turneringen, også der var instruktørene godt fornøyde.

«Gamecontrol» var de stort sett fornøyd med, i form av kontroll på selve kampen, i tillegg til kontroll på spillere og lagledere. En gjenganger har vel vært noe mangelfull kontroll på lagbenkområdene i form av spillere og lagfunksjonærer som befinner seg utenfor lagbenkområdene, eksempelvis spillere som varmer opp og tøyer nedenfor endelinjen.

For vår del ble det nesten som forventet ingen kamper, mao ble det som planlagt en tur på stranden. Så denne dagen bød ikke på andre utfordringer enn at man måtte huske å smøre seg med jevne mellomrom.

Med solfylte hilsner til et regnfullt hjemland;

Torkild og Jan Henrik