En ny dag truer!!! Dette er siste dagen i gruppespillene og konkuransen tilknytter seg om hvem som kommer videre fra sine respektive grupper.

Dette vil utvilsom føre til en noen spennende og jevne kamper med masse intensitet. «Crewchief» for kommisærene var påpasselig med å nevne dette under morgenmøte og ba samtidig om dommerenes fulle innsats under dagens kamper.

Gjennomgangen av de siste dagers videoklipp viser igjen ekspempler på hvordan god mekanikk vil bidra til å gjøre dommerjobben en del enklere. En annen og litt munter side ved å gjennomgå videoklipp er jo å se at med selv europas mest rutinerte dommere skjer det en og annen glipp. I dette tilfellet dreier det seg om såkalt «triple whistle», som ikke bør forekomme. Prisen å betale for vedkommende som burde ha latt være å blåse er som kjent øl til samtlige dommere på turneringen.

Når det gjelder dagens kamper skal undertegnede bryne seg på Ukraina – Sveits, der Ukraina er foreløpig ubeseiret og Sveits kan ha anledning til å krabbe fra 3. til 2. plass i sin gruppe.

Torkild sin nominasjon lyder; England – Slovakia der lagene etter all sansynlighet spiller om 2. og 3. plass i sin gruppe.

Torkild hevder hardnakket at han skal skrive noen ord ikveld……så da får vi se.

Hei så lenge….Torkild og Jan Henrik