U16 B-EM for menn er i gang, og vi har begge hatt kamper i dag. Antallet dommere gjør at vi alle har kamper hver dag, bortsett fra to av dagene som har 10 kamper, noe som medfører at noen vil ha to oppdrag. I dag dømte Jan Henrik Belgia – Slovenia, en grei kamp som Slovenia vant uten å anstrenge seg altfor mye. Begge lag var veldig guardbasert med gode skyttere. Torkild dømte Slovakia – Tsjekkia, et godt gammelt lokaloppgjør. To lag med store spillere og variasjon i spillet. Tsjekkia vant etter å ha dratt solid fra i 3.periode.

Det er godt å være i gang og meddommerne er over det hele, meget stødige, og mange med erfaring fra høyere nivå enn det vi er vant med fra Norge. Det gir oss mulighet til å plukke opp litt profesjonalitet og ta med oss verdifull erfaring. Dette sammen med tilbakemelding fra instruktørene etter kamp, gjør at vi holder oss på tåhev og jobber for å gjøre en god jobb, samtidig som at vi ser etter punkter hvor vi kan forbedre oss. Til tross for at vi har hele 10 dager igjen av turneringen, ser vi frem mot de neste dagene og de mulighetene dette gir oss.

Når muligheten er der kommer vi tilbake med flere inntrykk etterhvert.

Med hilsen fra Tallinn

Jan Henrik og Torkild