Dagen begynnte tidlig for unge Røgeberg. Han var nominert til første bronsefinale Kl. 09:15. Etter en litt sen lørdag, var nok vekkeklokka 07:00 heller ublid. Kampen var Danmark – Finland MU-16. Per hadde også bronsefinalen MU-18 Island – Finland.

For resten av de norske dommerne ble det finalene MU-18 Sverige – Danmark på PK, WU-16 Sverige – Danmark på Lars og MU-16 Sverige – Island på Andreas.

Vi sitter nå på vei hjem i bilen og smaker litt på inntrykkene etter turneringen. Med alle observasjonene og Clinic, har læringskurven vært bratt. Vi har alle gjort flere feil, og lært masse av disse.

Oppfølgingen av dommerne har vært fabelaktig. Det virker som om Jan Holmin og Ulf Öhrman har lagt mye arbeid i at vi skulle få maksimalt utbytte av turneringen.

Vi har blitt observert i mange kamper og fått gode tilbakemeldinger på alt fra bevegelsesmønster og avgjørelser til tegngivning og fremferd. Lars fikk tidlig kallenavnet «Zorro» for måten han blåser feil på.

Med over fem timer igjen i bilen, er alle enige om at det har vært en sosial, spennende, slitsom, men ikke minst lærerik tur.

Med hilsner fra Sverige.

PK, Per, Lars og Andreas