Dag 4.

I dag startet vi kl.08.45. Dette syntes den norske delegasjonen var litt tidlig, men alle klarte å møte til avtalt tid. Instruktørene og Alan, syntes nivået på prestasjonene de foregående dagene hadde vært gode, men det var noen ting de tok opp…

Jan Holmin (”National instructor” i Sverige) hadde filmet en av kampene på torsdag som han hadde plukket ut noen situasjoner fra. PK fikk gleden av å være med på disse. Heldigvis for han så var ikke han den største syndebukken på disse klippene.

Dagens oppdrag startet med Andreas og PK som hadde kamp kl. 13.00, mens Lars hadde første kampen kl.15.00 og Rookie Røgeberg startet dagen først kl.17.00.

Eldstemann (Ryde) hadde en ”date” med det norske medisinske apparatet før kampen. Etter 45 minutter med to stykker som hadde gått over legemet, ble det konkludert med at han egentlig burde se etter en donator for å bytte ut større deler av kroppen. Siden dette ikke var noe mulighet i dag, så måtte de knekke opp noen ledd, og sette noen nåler i den allerede ødelagte kroppen.

Etter 40 år ble det funnet ut at det ene benet til Lars er lengre enn det andre, og at han skal gå inn i en 12 ukers behandlingsperiode når han kommer hjem for å få orden på legemet.

Lars uttalte etter behandlingen at disse guttene kunne faget sitt meget godt, og de visste hvordan de skulle gjøre sakene sine. Lars hadde MYE vondt i dag, men denne smerten var vel verdt det. Den ene er fysioterapeut og den andre naprapat. En stor takk til det norske medisinske apparatet!

Andreas hadde en spesiell situasjon i den første kampen sin, når den ene dommeren ble skadet og måtte byttes ut. Dette resulterte i at PK måtte steppe inn og ta en ekstra kamp kl.19.00. (Noe han ikke var helt mentalt forberedt på… Etter tre hele dager i hallen ble hodet litt tungt.)

Per fikk ”gleden” av å bli observert av Alan i dag, noe som resulterte i dagens beste kommentar. ”You look like a shop mannequin when you make your calls”

Dagens DOBW ble utlevert til Andreas etter at kan klarte mesterstykket å kjøre kampen sin til fire ekstra omganger før en vinner ble kåret i U18 Kvinner kampen mellom Danmark – Sverige. Dette var kampen som gjorde at Danmark gikk til morgendagens finale.

Nominasjonen for søndagen ble distribuert på e-post. Siden de norske lagene dessverre ikke klarte å komme seg til finalene i noen av klassene, resulterte det i at 3 av 4 norske dommere får gleden av å dømme finaler i morgen.

Nominasjonene ønsker den norske delegasjonen å holde for seg selv. Men ett fyldig referat kommer i morgen, så følg med…