Dag 2 og 3.

Torsdagen startet kl.09.00 med en miniclinic, med alle de nasjonale instruktørene og Alan Richardson. Her fikk vi vite hvordan de hadde opplevd onsdagens kamper, og hvilke ting vi burde forbedre oss på. Noe av det de nevnte var at de var fornøyd med nivået dømmingen lå på, og at vi kunne forbedre mekanikken. Alan dro frem en powerpoint presentasjon hvor vi skulle gi ærlige svar på 12 spørsmål. Disse gikk på følelser. Når vi hadde svart på disse fikk vi opp en ”fasit” med hvor vi lå, og om vi da hadde ”følelsesproblemer”.

Når denne sesjonen var ferdig var det tid for å kle på seg dommertøyet og sette i gang med dagens nominasjoner. Alle med unntak av Lind fikk muligheten til å prøve seg som ”Crew chief”.

Rookie Røgeberg var ikke helt fornøyd med sitt crew, og deres prestasjoner (som endte med tre tekniske feil, alle tre gitt av de svenske medlemmene av crewet), men ellers gikk kampene bra. Røgeberg var også den eneste som ikke fikk tilbake melding fra instruktørene. Instruktørene var godt fornøyd med den prestasjonen vi hadde. PK fikk gleden av nok en gang å ha dagens siste kamp. Noe resten av den norske dommer delegasjonen ikke satte så mye pris på. (DOBW igjen….)

Fredag var den ingen clinic da de første kampene startet kl. 09.00. Mens de andre lå og sov var PK i hallen for å dømme. Han hadde første kampen sin kl. 11.00, mens de andre ikke hadde kamp før kl. 13.00, 15.00 og 17.00.

PK og Lars hadde to kamper, mens Andreas og Per slapp unna med en kamp hver. Per var vel den som trakk det lengste strået med en kamp kl. 17.00. PK fikk nok en gang gleden av å dømme den siste kampen på fredagen. (Så her kom det nok en DOBW…)

Litt artig var det at den svenske NBA spilleren Jonas Jerebko var i hallen. Han gjorde ikke så mye av seg.

I morgen venter nye utfordringer. Dagen starter kl. 08.45 med teorileksjon, før vi skal ut å blåse i fløyten. Lars og Andreas har to kamper, mens PK og Per har en hver.