I forrige nyhetsomtale nevnte vi noe om en bot til Lakers coach Phil Jackson. Han hadde neppe hørt om vår omtale, for han hadde vel ikke mer enn betalt den første for neste giro spratt inn i den rimelig stappfulle nettbanken hans. Les mer:
http://www.basket.no/t2.asp?p=35200&x=1&a=251472

Resultatene fra FIBA-kurset I Tyrkia ha kommet, men langt mer overraskende enn det var det faktum at FIBA informerte alle forbund om en endring av hele kursopplegget og innføring av 2 trinn. Beskjeden kom 1 mnd etter at kurset var ferdig. Virker lite planlagt synes nå jeg. Uansett, det er bare å gratulere Torkild her som har kommet gjennom det første nåløyet. Les mer:
http://www.basket.no/t2.asp?p=35200&x=1&a=251921

I helgen var det EM-finale for kvinner mellom Frankrike og Russland. Kampene ble spilt I Latvia, og spesielt morsomt var det å registrere at en bekjent av oss fikk dømme EM-finalen som sin siste internasjonale nominasjon. Gratulerer Lars!!! Les mer:
http://www.basket.no/t2.asp?p=35200&x=1&a=251988

Onsdag morgen kommer ytterligere en liten godbit. Det norske U20-landslaget skal på tur til Helsinki for å møte tøff motstand i oppkjøringen til sommerens EM. Og med på lasset er det en dommer også. Les mer (ca. kl. 10:00):
http://www.basket.no/t2.asp?p=35200

Slik det nå ser ut tar nyhetsredaksjonen sommerferie til ut i august en gang, og ønsker alle basketvenner en riktig god sommer!

Uansett om man har planer om å brenne dommertøyet eller ikke..