Det ble plutselig nok materiale til nok en nyhetsmail, det var jo finale i Bergen i går kveld og ettersom mange sikkert ikke har sponset TV2 med et dyrt abonnement kan vi gi dere et gratis alternativ til å se kampen gratis. Dersom du har installert en ftp-klient (f.eks. Filezilla eller SmartFTP) ligger nå alle de tre finalene tilgjengelig. Last ned DVD-filene selv (kun registrerte brukere) fra lind.myftp.org og se kampen.

Som vanlig legges nominasjonene i sluttspillet ut like i forkant av kampen, og hvem som dømte kampen i Haukelandshallen og dømmer den kommende 4. finalen i morgen, kommer her:
http://www.basket.no/t2.asp?p=35200

I NBA tilspisser det seg også for tiden, først ute (bokstavelig talt) var Nuggets’ Nené som både skallet/dytter en motspiller på mandag. Både video og mer info om dette her:
http://www.basket.no/t2.asp?p=35200&x=1&a=246966

Fredag var det action i Madison Square Garden der Knicks hadde besøk av Hornets. I slutten av kampen var James Posey såpass uenig i en foul at han kastet ballen på dommer Gary Zielinski. Ikke overraskende med følger for videre deltakelse i kampen. Mer om dette her:
http://www.basket.no/t2.asp?p=35200&x=1&a=246968

Ha en fin helg, med eller uten snømåking.