Da var BLNO-serien over for i år, og vi har allerede avviklet 2 kvartfinaler i sluttspillet. Det er også innspurt i de to andre nasjonale seriene, og det går raskt mot sluttspill også der. Denne våren er det også planer om at det skal holdes et forbundsdommerkurs, en helg i Oslo samtidig som NM for U17 og en helg i Bergen i begynnelsen av juni. Oversikt over aktuelle helger og arrangement finnes som vanlig på kalendersiden:
http://www.basket.no/t2.asp?p=44837

Både på basketballdommer.com (forsiden) og på basket.no (Dommersider) finnes det nå en ny søkefunksjon basert på Google, men i stedet for å søke over alt i verden søker den kun på de lokale hjemmesidene. Resultatet kommer opp i Google der man eventuelt kan justere søkekriteriene dersom man ikke har funnet det man leter etter. Helt suverent for å finne spesielle emner i gamle nyhetssaker. Prøv den selv:
http://www.basket.no/t2.asp?p=44835

Sluttspilltid er også sitattid, og det er ikke noe unntak iår. Selv om sitatene kanskje er færre og «snillere» enn i noen av de tidligere sesongene (ta en titt noen år tilbake så skjønner du hva jeg mener), dukker det alltid opp noen som vil skylde på dommerne eller skikkelig «motvind» fra fløytene, når de blir slått ut av sluttspillet. Ta enn titt på sitatsiden, eller test den nye søkefunksjonen på basketballdommer.com:
http://sitater.basketballdommer.com/

Ellers kommer det fortløpende nyhetsmeldinger i forkant av sluttspillkampene der navnene på dommerne i de ulike kampen legges ut et par timer før kampstart. Dette kan man følge nærmere på nyhetssiden vår i ukene som kommer:
http://www.basket.no/t2.asp?p=35200

Ha en sitat- og vindfri helg, enten i en hall eller ute i marka på ski. Men husk at motbakker finnes det begge steder….