Da var også denne helgen over, og den største overraskelsen var vel kanskje piratenes tokt i innlandet nord for Oslo. Jeg vet ikke hvordan disse manøvrerte seg til Lørenskoghallen, men skuta ble hvertfall fyllt med plyndret gods og slappe hingster:
http://www.rb.no/lokal_sport/article3164221.ece

Manøvrering er i og for seg vanskelig nok, og enkelte ganger kan det også gå galt. Dette fant en velvillig Martin Ånestad ut på fredag da han meldte seg til å transportere økonomisjef Løvold opp til Apalløkka. Presist fremmøte på Oslo S kl. 17:15 og beregnet ankomst Ammerud 17:30 hørtes bra ut også for Løvold som dermed slapp å ta det litt mindre konfortable kollektivalternativet.

Men kompasset til unge Ånestad var nok defekt, for avgårde bar det «med freidig mot» ut i fredagens Oslotrafikk, det var bare det at det gikk i alle andre retninger enn mot Apalløkka. Sightseeing på Helsfyr og Bryn (har neppe noe med Torgeir å gjøre, men verdt et forsøk) kan sikkert være greit en annen gang, men klokka gikk og Kjells meddommere hadde for lengst ankommet Apalløkka og ventet utålmodig.

Det var kun etter ny start med retur til utgangspunktet Oslo S at ekvipasjen kom seg på rett kjøl i retning Ammerud, og først ca 18:00 rullet man inn foran nye Apalløkka idrettshall. Så vidt vi vet rakk også Løvoldt å varme opp. Helgens utnevnelse «Stifinneren, 3. grad» går herved til Martin Ånestad for hans versjon av «Japanese guided tour» i Oslo og omegn. En virituell GPS er på vei, virker ikke den anbefales denne nettjenesten:
http://visveg.vegvesen.no/